fcb.portal.reset.password
El jugador del primer equip Rafinha Alcántara serà l'encarregat de lliurar els trofeus als campions i subcampions.

El jugador del primer equip Rafinha Alcántara serà l'encarregat de lliurar els trofeus als campions i subcampions.

El jugador del primer equip de futbol del FC Barcelona Rafinha Alcántara exercirà les funcions de padrí de la vuitena edició de la Barça Academy World Cup presented by Rakuten. Aquesta edició 2019 torna a superar tots els seus registres de participació anteriors i reunirà a més de 2.100 nens i nenes de 6 a 14 anys del 15 al 18 d'abril a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Miniestadi i els seus camps annexos i al CEM Aristides Maillol.

L'esportista estarà present durant un acte previ a la roda de premsa de presentació als mitjans de comunicació, divendres 12 d'abril, en un acte obert únicament per als mitjans gràfics i serà l'encarregat de fer el lliurament dels trofeus de campions i subcampions en les quatre categories del torneig: Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14.

La Barça Academy World Cup presented by Rakuten supera per primera vegada la xifra dels 2.000 participants en aquesta vuitena edició i novament tindrà a esportistes dels cinc continents. En aquesta ocasió seran 188 els equips participants, que representaran a 51 Barça Academy i Barça Academy Camps de 23 països diferents.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();