fcb.portal.reset.password
Els jugadors de la Barça Academy Pro NY, saludant a un dels Diablos Cojuelos.

Els jugadors de la Barça Academy Pro NY, saludant a un dels Diablos Cojuelos. | Nelson Pulido / Barça Academy RD

La tercera edició del torneig internacional Barça Academy Las Américas Cup ha arrencat a Los Establos de Cap Cana, reunint a prop de 600 esportistes de 8 països entre els 6 i els 17 anys. La competició s'ha iniciat després d'una cerimònia inaugural en ple terrè de joc i que ha comptat amb una exhibició dels personatges tradicionals del carnestoltes dominicà, com els Diablos Cojuelos i Roba la gallina i on tots els esportistes que han desfilat s’han col·locat formant un 4-3-3.

Les paraules de benvinguda als assistents han estat a càrrec del director del projecte Barça Academy, Carles Martín, qui ha dedicat uns moments d'agraïment als jugadors i a les famílies desplaçades fins a Cap Cana per a la disputa d'un torneig que segueix creixent cada any i que en aquest 2018 suma tres categories més i que ha suposat un increment d'un 50% en esportistes respecte a l'any anterior.

El servei inicial del torneig ha tingut com a protagonista al director executiu de Cap Cana, Jorge Subero, com a màxim representant d'aquesta destinació turística de República Dominicana que, igual que el torneig Barça Academy Les Américas Cup, any a any segueix creixent en oferta.

Seguiment de la competició a les xarxes socials
El Torneig Internacional Barça Academy Las Américas Cup podrà seguir-se en línia mitjançant la informació, les galeries d’imatges i els vídeos que s’aniran compartint als comptes de les xarxes socials oficials de la Barça Academy:

Facebook: www.facebook.com/barcaacademy
Twitter: www.twitter.com/barcaacademy  
Instagram: www.instagram.com/barcaacademy

El hashtag oficial de la competició és #BarcaAcademyAmericas.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();