fcb.portal.reset.password
Els campions de la Barça Academy Cup APAC Sub-13, amb les autoritats de Katsushika.

Els campions de la Barça Academy Cup APAC Sub-13, amb les autoritats de Katsushika. | Barça Academy Katsushika

Els integrants de l'equip campió de la Barça Academy Cup APAC en categoria Sub-13, la Barça Academy Katsushika, han tingut una trobada en recepció oficial amb l'alcalde de la seva ciutat, Katsunori Aoki, amb motiu de la victòria aconseguida a finals del passat mes de gener pels joves nipons a Delhi (l'Índia).

Durant l'acte, el màxim representant de la ciutat ha estat l'encarregat d'obrir el torn de parlaments felicitant la desena de jugadors que es va alçar campió en la primera edició del torneig regional d'Àsia Pacífic, als quals van seguir les paraules explicant l'experiència viscuda pels petits del seu entrenador, Ryosuke Aoki, i també del director de Projecte Local de la Barça Academy Katsushika, Andreu Cerarols. Va tancar els discursos el partner de la Barça Academy Katsushika, Masayoshi Akimoto.

Un cop acabada la part més institucional, va arribar el moment de les fotografies entre els jugadors i les autoritats presents i l'intercanvi de regals de l'escola nipona i l'ajuntament local. També van assistir a l'esdeveniment el responsable d'Educació de Katsuhika, Yuichi Shiozawa, i el responsable general de Katsushika, Yoshinori Deguchi.

Els jugadors que han format part d'aquest equip campió han estat Hiroki Makino, Motonari Ito, Toki Hosaka, Shota Komoda, Taichi Aida, Ashton Shun, Hiroki Nagasawa, Daisuke Inagaki, Mahiro Okazaki, Ruki Yoneya i les esportistes Momoka Asanuma i Hanako Inagaki.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();