fcb.portal.reset.password
Les autoritats del torneig, durant la cerimònia d'inauguració de la Barça Academy Cup APAC.

Les autoritats del torneig, durant la cerimònia d'inauguració de la Barça Academy Cup APAC. | Alberto Montenegro / FC Barcelona

Les instal·lacions del col·legi Heritage Xperiential School de Gurgaon (Índia) han estat escenari de la cerimònia inaugural de la primera edició del torneig internacional Barça Academy Cup APAC, que reuneix més de 500 jugadors de 7 a 15 anys provinents de 13 Barça Academy de la regió d’Àsia Pacífic i de 6 països diferents: Austràlia, el Japó, Singapur, la Xina, l’Índia i la Barça Escola Barcelona.

La pilota començarà a rodar als camps de la Barça Academy Delhi demà, divendres 25, a les 10 hores (hora local), i s’allargarà fins al diumenge 27 al migdia, dia en què tindran lloc les finals de les quatre categories de la competició: Sub-9, Sub-11, Sub-13 i Sub-15.

La cerimònia ha comptat amb una desfilada inicial del mig miler de jugadors que prendran part en el torneig, que ha estat seguida de diverses ofrenes i cerimònies típiques del país, en les  quals han participat el directiu del FC Barcelona Pau Vilanova i el director del projecte Barça Academy, Carles Martín. A continuació s’han dut a terme diverses actuacions de balls tradicionals del país amfitrió i, finalment, justament quan ha aparegut la pluja, el padrí de la primera edició d’aquest torneig, el Barça Legend Luis García, ha presentat de la copa dels campions 

Prèviament, la jornada s’havia iniciat amb la roda de premsa oficial de presentació del torneig davant els mitjans de comunicació nacionals de l’Índia, durant la qual Luis García ha mostrat per primera vegada el trofeu que s’emportaran els campions. També han assistit a la roda de premsa Pau Vilanova i Carles Martín, que han atès les peticions dels periodistes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();