fcb.portal.reset.password
El Barça Academy Summer Camp unirà les sessions esportives de 4 hores diàries amb diferents activitats lúdiques.

El Barça Academy Summer Camp unirà les sessions esportives de 4 hores diàries amb diferents activitats lúdiques.

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà per primera vegada aquest mes de juliol la celebració d'uns Barça Academy Camps residencials organitzats directament pel FC Barcelona. Aquesta proposta esportiva permetrà que nens i nenes de 8 a 18 anys de tot el món puguin viure en primera persona el que sent un jugador del Barça, entrenant en els mateixos terrenys de joc on ho fan els esportistes del Club durant tot l'any. A més, gaudiran d'una residència d'un gran estàndard de qualitat, localitzada molt a prop de les instal·lacions del Camp Nou.

Els més petits podran gaudir d'una experiència única convivint al costat d'altres esportistes de tot el món en unes sessions d'entrenament i lúdiques molt enriquidores. Els jugadors podran triar el torn d'una setmana (del 21 al 27 de juliol), de dues setmanes (del 7 al 20 de juliol) i de tres setmanes (del 7 al 27 de juliol), realitzant 10, 20 o 30 entrenaments a la Ciutat Esportiva respectivament sumant 4 hores diàries sobre el terreny de joc.

A més de la part tècnica, els més petits també vestiran la samarreta oficial de la temporada 2019/20 del FC Barcelona, realitzaran els trasllats amb l'autocar del primer equip, faran excursions a diferents parcs d'atraccions i llocs emblemàtics de la ciutat i les seves rodalies, podran competir en un torneig de Pro Evolution Soccer i gaudiran d'un sopar VIP al Camp Nou amb vistes a la gespa.

Per a més informació i inscripcions: www.fcbarcelona.com/es/barcacamps

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();