fcb.portal.reset.password
Els cinc jugadors de la Barça Academy República Dominicana seleccionats, procedents del Cadet Blau i del Cadet Grana.

Els cinc jugadors de la Barça Academy República Dominicana seleccionats, procedents del Cadet Blau i del Cadet Grana. | Barça Academy RD

Els èxits en la formació de talent futbolístic a la Barça Academy República Dominicana es van succeint any rere any, com ho demostra el fet que fins a un total de cinc dels seus esportistes han estat seleccionats per la Federación Dominicana de Fútbol per disputar una eliminatòria Sub-14 de la Unión Internacional del Caribe de Fútbol (CFU) classificatòria per al campionat de la CONCACAF Sub-15 que es disputarà el 2019.

Per a aquesta eliminatòria, que es jugarà des de demà dissabte 4 i fins al proper 12 d'agost a l'Estadi Panamericano de San Cristóbal (República Dominicana), el tècnic Marcelo Zuleta ha convocat els barcelonistes Roberto Antonio Bonelly Badía, Luis Felipe Pimentel Báez, Diego Ernesto Santoni Castro, Sebastián Andrés Porcella Peña i Josué Abner de León Sabala.

La selecció de la República Dominicana ha quedat enquadrada dins del Grup B, on es veurà les cares amb els combinats nacionals de Puerto Rico, Saint Martin, Saint Lucia i Turks and Caicos. Tots ells lluitaran per assegurar-se la seva presència en el campionat de la CONCACAF Sub-15 que es jugarà l'any vinent a Tampa, Florida (Estats Units).

Una vegada més, la Barça Academy República Dominicana es converteix en un puntal dins de les seleccions base en el futbol del país, ja que no cal oblidar que la temporada passada un total d'onze jugadors van ser escollits per a la preselecció prèvia al campionat de la CONCACAF Sub-15.
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();