fcb.portal.reset.password

Els jugadors Sub-15 de l'FCBEscola Santo Domingo, un any més demostrant el seu gran nivell | FCBEscola República Dominicana

L’FCBEscola Santo Domingo continua treballant la seva funció com a desenvolupadora del futbol a la República Dominicana. Després de tres temporades impulsant la metodologia Barça amb un bon nombre de jugadors dominicans, l'escola del FC Barcelona a l’illa ha rebut una gran notícia, ja que un total d'11 dels seus esportistes han estat preconvocats per formar part de la selecció que jugarà aquest estiu el Campionat Sub-15 de la CONCACAF a Orlando (Estats Units).

Dels 30 preseleccionats en aquesta primera convocatòria, només entraran en la llista definitiva de la selecció nacional dominicana un total de 20 jugadors, que jugaran del 13 al 19 d'agost a la Divisió 2 del Campionat d'Amèrica del Nord, Centreamèrica i Carib. En la fase de grups inicial, la República Dominicana ha quedat enquadrada en el Grup D juntament amb els equips d'Haití, Nicaragua i Curaçao. 

Jugadors preseleccionats FCBEscola Santo Domingo:
Pedro Alorda (Porter)
Omry Bello (Porter)
Carlos Liriano (Central)
Joseph Torreira (Central)
Bryan Collado (Central)
Enrique Alonzo (Lateral)
Kleffer Martes (Lateral)
Josué Báez (Polivalent)
Isaac Báez (Pivot)
Hernán Jesús Manzanet (Interior)
Ángel Montes D'Oca (Interior)

 

Santiago Apurúa, amb Veneçuela

Les bones notícies en forma de convocatòria internacional per l’FCBEscola Santo Domingo també han arribat des de Sud-amèrica, ja que un altre jugador Sub-15, l'interior Santiago Apurúa, també ha estat preseleccionat per formar part de les estades de preparació de la selecció nacional de Veneçuela de cara al Campionat Sud-americà que tindrà lloc a Argentina el proper mes d'octubre.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();