fcb.portal.reset.password

La celebració del Torneig Internacional FCBEscola de futbol durant les passades vacances de Setmana Santa va venir acompanyada d'una visita molt especial per a l'equip absolut d'hoquei gel del FC Barcelona, la de Mikhail Grabovski, un jugador bielorús que compta amb més de 500 partits disputats a l’NHL, la Lliga més important del món.

Grabovski es trobava a Barcelona fent les funcions de fan número 1 de Jagger, el seu fill gran, que des de fa uns mesos forma part dels equips de l’FCBEscola Toronto. El jugador nascut a Potsdam (Alemanya) és un gran aficionat al futbol, i el Barça és un dels seus equips favorits, i per això quan es va assabentar que hi havia una escola on s'ensenyava l'estil de joc i els valors del Club, no va dubtar a inscriure-hi el seu fill.

Als seus 34 anys, el jugador bielorús ha comptat amb una llarga trajectòria a l’NHL, on ha jugat en gran part dels equips més importants, com els Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs, New York Islanders, Washington Capitals i actualment, encara que lesionat, milita a Las Vegas Knights. En els 534 partits que ha disputat ha sumat un total de 125 gols i 171 assistències.

El bielorús es va quedar sorprès quan es va assabentar que el Barça també tenia una secció d'hoquei gel. Havia sentit parlar dels èxits aconseguits pel bàsquet o l’handbol, però mai que hi hagués un equip del seu esport, per la qual cosa va acceptar encantat la invitació d'anar a conèixer els jugadors barcelonistes tan bon punt el seu fill hagués finalitzat el torneig.

A la pista de gel va ser rebut per l'entrenador del FC Barcelona, Danilo Didkovski; per la delegada de la secció, Miren Uriarte; i pels integrants del primer equip del Club, que van tenir una gran sorpresa quan el van veure aparèixer per la zona de vestidors abans de començar el seu entrenament. Grabovski, a més, va rebre com a regal per la seva visita una samarreta d'hoquei gel del Barça personalitzada amb el seu cognom i el seu número, el 84. De cara al Torneig FCBEscola de l'any vinent, a més de venir a animar a Jagger, reservarà un forat a la seva maleta per posar els seus patins i poder saltar al gel.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();