fcb.portal.reset.password

El directiu Pau Vilanova, durant la presentació del curso de 2017.

Les instal·lacions de la Masia de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona acolliran a partir del dilluns 5 i fins al divendres 16 de febrer la tercera edició de l’FCB Coaches Academy, unes jornades d'aprenentatge per a un centenar d'entrenadors. Aquestes sessions tècniques de formació i reciclatge estan dirigides pel Departament de Formació de Formadors de Masia 360 i pel Departament de Metodologia de l’FCBEscola.

Durant les dues properes setmanes, els alumnes podran disposar en aquest curs de més de 50 hores lectives en sessions de matí i tarda de noves eines amb l'objectiu de convertir-se en els millors entrenadors, educadors i líders. Per a això comptaran amb experts de renom en diferents matèries com són idea de joc (Pep Segura), metodologia (Paco Seirul·lo), direcció d'equips (Víctor Küppers), optimització del rendiment (Sergio Vallecillo), salut, ADN seccions professionals (Xavi Pascual i David Barrufet) o coaching esportiu (Montse Cascalló), entre molts d’altres. Els entrenadors tindran encara un parell de setmanes per treballar en el desenvolupament del seu projecte final, que hauran de presentar el dia 6 de març.

La inauguració de la tercera FCB Coaches Academy tindrà lloc a l’Auditori Oriol Tort de la Masia el dilluns 5 de febrer a les 11.00 h i comptarà amb la presència del directiu del FC Barcelona Pau Vilanova; el CEO del Club, Òscar Grau; Pere Gratacós, responsable de l'Àrea de Formació de Formadors de Masia 360, i el director del projecte FCBEscola, Carles Martín.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();