fcb.portal.reset.password

Els jugadors de l'FCBEscola Delhi van aprofitar per fer-se fotografies amb els jugadors mundialistes

Les instal·lacions de l’FCBEscola Delhi NCR han estat l'escenari dels últims entrenaments de les seleccions nacionals de l'Índia i de Colòmbia abans de la disputa del Campionat del Món Sub-17 que s'està celebrant al país asiàtic. Tots dos equips, a més, es troben enquadrats dins del Grup A, amb seu a Nova Delhi.

Les dues seleccions nacionals han aprofitat els últims deu dies a la capital índia per aclimatar-se i preparar-se a fons per a la gran cita. Això ho han gaudit també els jugadors de l’FCBEscola local per poder prendre bona nota i aprendre del talent de tots dos equips, a més d'haver tingut temps per conversar i treure's fotografies amb els jugadors i l'equip tècnic de les dues seleccions.

El director de Projecte Local (DPL) de l’FCBEscola Delhi, Aitor Olmo, ha reconegut: “Ha estat una experiència magnífica que cap de nosaltres podrem oblidar en molt temps. Per a nosaltres, el fet de poder allotjar dues seleccions a les nostres instal·lacions ha estat un fet inèdit, però que a més diu molt de la qualitat d’aquestes”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();