fcb.portal.reset.password

Durant mitja hora els joves esportistes van poder aprendre savis consells dels jugadors del Barça B. | Santi Garcés / FCB

Dos jugadors del FC Barcelona B de bàsquet, Màxim Esteban i Nedim Dedovic, i l’entrenador de l’equip, Alfred Julbe, han sorprès als integrants del FCBClínic que s’està realitzant aquests dies a l’esplanada del Camp Nou amb motiu de l’Espai Nadal. Els esportistes i el tècnic han ofert una autèntica masterclass a una vintena de nens i nenes que han gaudit al màxim dels consells i l’experiència dels seus mestres per un dia.

Julbe ha estat l’encarregat d’obrir la classe esportiva davant els més petits començant a explicar-los alguns exercicis bàsics que ràpidament han estat assimilats pels joves alumnes. Després d’anar complicant mica en mica les accions de joc, ha arribat el moment d’Esteban i Dedovic, que fins i tot s’han atrevit a acabar la lliçó magistral amb una esmaixada a la cistella.

L’Espai Nadal del FC Barcelona romandrà obert durant tots els dies de les vacances escolars de Nadal fins el pròxim divendres 5 de gener (amb excepció del dia 1 de gener) d’11 del matí a 18h. L’àmplia oferta lúdica està oberta de forma totalment gratuïta a socis, aficionats i visitants, que podran gaudir entre d’altres d’activitats com el futbolí humà, els llits elàstics, la pista de futbol sala, el camp de futtennis o la pista de bàsquet. L’entrada està situada als accessos 9 i 15 del Camp Nou i disposa d’aparcament gratuït.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();