fcb.portal.reset.password

Els jugadors de les diferents FCBEscoles van desfilar abans de la cerimònia inaugural del torneig.

La pilota ja ha començat a rodar al Torneig Internacional FCBEscola Las Américas, la competició que reuneix a Los Establos de Cap Cana (República Dominicana) prop de 500 esportistes entre els 8 i els 13 anys arribats de set països diferents i en representació de 13 FCBEscoles i FCBCamps i que s’allargarà fins aquest diumenge, 17 de desembre, al migdia.

El torneig ha arrencat puntual a les 10 del matí, just després d’una cerimònia d’inauguració que ha mostrat a jugadors i familiars de les FCBEscoles dels Estats Units, el Brasil, el Japó, Colòmbia, Guatemala i Barcelona una bona representació de diferents elements del folklore típic dominicà, com balls de merengue tradicional i alguns personatges del carnaval del país, com els Diables Cojuelos i Roba la Gallina.

Les paraules de benvinguda als assistents han estat a càrrec de la directora del projecte FCBEscola República Dominicana i FCBEscola Colòmbia, Fabeka Lebrón, que ha agraït tant als jugadors com a les famílies desplaçades fins a Cap Cana la seva presència per a la disputa d’un torneig que ha tingut un creixement proper al 40% pel que fa al nombre d’equips participants. Per la seva banda, Fredi Martín, director de Projecte Internacional FCBEscola a Amèrica i Orient Mitjà, ha remarcat la importància d’aquest torneig dins d’un programa que anualment compta amb 45.000 nens i nenes als cinc continents que aprenen a jugar a futbol i valors segons el model FCBEscola.

El servei inicial del torneig ha tingut com a protagonistes Amanda i Edgar, dos pares de jugadors que porten els seus fills a l’FCBEscola República Dominicana des del dia de la seva inauguració com a homenatge a totes les famílies que estan donant el seu suport als més petits en el seu dia a dia. 


Seguiment de la competició pels xarxes socials
El Torneig Internacional FCBEscola Las Américas podrà seguir-se de forma online mitjançant la informació, les galeries d'imatges i els vídeos que s'aniran compartint en els comptes de les xarxes socials oficials de l’FCBEscola:
Facebook: www.facebook.com/FCBEscola

Twitter: www.twitter.com/FCBEscola

Instagram: www.instagram.com/FCBEscola

El hashtag oficial de la competició és #FCBEscolaAmericas 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();