fcb.portal.reset.password

Jugadors al Campus de Nadal celebrat l'any passat. | Víctor Salgado

Els camps de futbol annexos al Miniestadi del FC Barcelona seran l'escenari del 27 al 29 de desembre del Campus de Nadal de l’FCBEscola. Aquestes sessions que uneixen els entrenaments de futbol amb els moments d'oci celebren una nova edició en què fins a 192 nens i nenes de 6 a 13 anys podran gaudir de nombroses activitats esportives.

A més de divertir-se i perfeccionar la seva tècnica sobre el terreny de joc, els joves esportistes també podran gaudir d'algunes de les diferents atraccions proposades pel Club, com ara la Pista de Gel o realitzar el Tour pel Camp Nou, a més de gaudir d’una sessió de jocs pre-esportius.

Aquesta activitat, oberta tant als alumnes de l’FCBEscola Barcelona o Perfeccionament com a aquells que no ho són, es desenvoluparà en dos torns; el de dia complet, de 9 h a 17.30 h; o el de migdia, de 9 h a 13.30 h. L’FCBEscola proporcionarà a tots els esportistes la roba d'entrenament formada per una dessuadora, una samarreta, pantalons curts i mitges el primer dia.

Per a més informació es poden utilitzar els canals de comunicació habituals de l’FCBEscola, bé el telèfon d'atenció al públic, el 669 375 338, o bé el correu electrònic mitjançant l'adreça fcbescola.campus@fcbarcelona.cat

Inscriu-te AQUÍ

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();