fcb.portal.reset.password

David Julià, del Benjamí D, controla una pilota durant un entrenament. | FCB

L’FCBEscola és un jaciment inesgotable de futbolistes com ho demostra el fet que aquest estiu han estat tres els jugadors que han passat a formar part del futbol formatiu amateur blaugrana. Adam Argemí i David Julià formen part de la plantilla del Benjamí D que entrena Alexis Pintó, mentre que Pol Vila juga al Prebenjamí que dirigeix Juanan Gil. Juntament amb aquest tres nanos s’ha de destacar també el pas de la jugadora Maria Calderón a l’Aleví-Benjamí, l’equip femení de nova creació d’aquesta temporada. Tots quatre són, per tant, la prova evident del bon moment que viu una FCBEscola que any rere any incrementa el nivell formatiu dels seus jugadors.

Amb l’arribada d’Adam Argemí, David Julià i Pol Vila al Benjamí D i Prebenjamí blaugrana ja són 18 els jugadors del futbol formatiu amateur que en algun moment de la seva trajectòria esportiva han passat per l’FCBEscola. Eric García i Antonio Bioque (Cadet A); Marc Doménech i Robert Navarro (Cadet B); Marc Pelaz, Víctor Muñoz, Teo-Surafel Bernardo i Leo Dos Reis (Infantil A); Diego Almeida i Narcís Costa (Infantil B); Iker Bravo (Aleví A); Ferran Baqué (Aleví B); Pau Prim (Aleví C) i Daniel Tristán Gudjohnsen i Marc Rodríguez (Aleví D) són els jugadors del futbol formatiu amateur que han passat pels camps annexos del Mini Estadi. La llista al futbol base no s’acaba aquí. Àlex Carbonell i Adrià Vilanova, del Barça B, i Oriol Rey i Jordi Mboula, del Juvenil A, també han passat per l’FCBEscola.

L’exemple de Samper

Encara que el millor exemple que es pot posar als nois i noies que comencen aquesta temporada el curs amb l’FCBEscola és el del migcampista Sergi Samper, el jugador blaugrana cedit al Granada. Ell ha estat l’únic futbolista que ha completat sencera l’etapa de formació al planter del Barça, des de l’FCBEscola fins al primer equip, passant per totes les categories.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();