fcb.portal.reset.password

El davanter danès, Allan Simonsen, atent a l'evolució dels seus jugadors | Víctor Salgado

El davanter danès Allan Simonsen es troba aquests dies a Barcelona com a ambaixador d'un clínic en el qual participen 130 nens de 8 a 15 anys del seu país. Simonsen ha reconegut que acostuma a viatjar a la nostra ciutat “unes cinc vegades a l'any per veure bon futbol i per retrobar-hi els amics”, i ha afirmat que espera tornar de nou al desembre “per gaudir del Clàssic i per veure el Barça – Borussia Mönchengladbach”, el partit del Grup C de Champions League que enfrontarà dos equips que el van catapultar a la seva carrera esportiva. 

“És un luxe veure tants nens entrenant aquests dies. M'encanta veure'ls durant l'any, ja que entre ells hi ha molt talent. A veure si tenim un nou Simonsen entre ells”, ha assegurat el Pilota d'Or del 1977. El davanter danès ha compartit amb ells alguns moments fora del camp, on els ha pogut donar alguns consells de cara al seu futur, ja que a Dinamarca és un autèntic ídol.

Simonsen també ha creuat unes paraules amb alguns integrants de l'Associació d'Antics Jugadors del Club mentre passejava pels Annexos al Miniestadi seguint l'evolució d'aquest grup de joves danesos. Aquesta setmana d'entrenaments, gestionada per “Barcelona Training”, partner de l’FCBEscola a Dinamarca i Noruega, coincideix amb uns dies de vacances escolars. 

Els màxims responsables de l'empresa que ha organitzat aquest clínic, Ana Beltrán i Dani Guillén, són conscients que “venir a Barcelona aquesta setmana és un plaer, ja que hi ha molts professionals al peu del canó i tot està planificat, ben pensat i organitzat”. És el sisè any que els seus nois de l'acadèmia que tenen a Dinamarca, situada al costat de Copenhaguen, viatgen a Barcelona per fer aquestes sessions d'entrenaments en les quals asseguren que “queden impregnats de la filosofia Barça in situ. Els motiva molt estar jugant a futbol al costat del Camp Nou”. Beltrán afirma que “molts tenen l'ambició de ser professionals, i aquesta experiència els serveix per adonar-se que és una cosa realment dura”.

El grup d'esportistes de Barcelona Training, entrenant als Annexos al Miniestadi

Víctor Salgado

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();