fcb.portal.reset.password

Moment d'un entrenament a la Ciutat Esportiva durant el Campus de Nadal 2015 | FCBEscola

Les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí seran l'escenari del 27 al 29 de desembre del Campus de Nadal de l’FCBEscola. Aquestes sessions que uneixen els entrenaments de futbol amb els moments d'oci celebren una nova edició en què més de 240 nens i nenes de 6 a 13 anys podran gaudir de nombroses activitats esportives.

A més de divertir-se i perfeccionar la seva tècnica sobre la gespa artificial de la Ciutat Esportiva, els joves esportistes també podran gaudir d'algunes de les diferents atraccions proposades pel Club, com ara la Pista de Gel o realitzar el Tour pel Camp Nou, a més de gaudir d’una sessió de jocs preesportius.

Aquesta activitat, oberta tant als alumnes de l’FCBEscola Barcelona o Perfeccionament com a aquells que no ho són, es desenvoluparà en dos torns; el de dia complet, de 9 h a 17.30 h; o el de migdia, de 9 h a 13.30 h. L’FCBEscola proporcionarà a tots els esportistes la roba d'entrenament formada per una dessuadora, una samarreta, pantalons curts i mitges el primer dia.

Per a més informació es poden utilitzar els canals de comunicació habituals de l’FCBEscola, bé el telèfon d'atenció al públic, el 93 496 75 92, o bé el correu electrònic mitjançant l'adreça fcbescola.campus@fcbarcelona.cat

Inscriu-te aquí
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();