fcb.portal.reset.password

Els jugadors de l'FCBEscola Fukuoka, fent pinya abans de jugar un partit a la Miwa Cup | FCBEscola Fukuoka

La bona arrencada de la temporada de l’FCBEscola Fukuoka ha quedat materialitzada amb la victòria final a la Miwa Cup, una competició Sub-10 celebrada a la ciutat nipona del mateix nom. El conjunt de l'escola del FC Barcelona s'ha imposat en els quatre partits jugats en una única jornada i ha demostrat un gran nivell de joc en un format una mica diferent a l'habitual, ja que els equips estaven formats per vuit jugadors.

Malgrat aquest hàndicap, pel qual al principi va costar que els jugadors entenguessin alguns moviments en els primers partits, l’FCBEscola Fukuoka va acabar dominant clarament els marcadors de la fase prèvia, en què van acabar primers després de derrotar la Pasion per 5-0 i el Pleasure per 2-0, i van accedir directament a les semifinals. Allà es van veure les cares amb el Fukuoka Lejendo, al qual van guanyar per 3-0, i van entrar a la final contra l'equip local, el Miwa. La bona disposició dels joves esportistes els va fer anar millorant a cada partit i van aixecar el títol després d'imposar-se per 7-0, acabant el torneig sense encaixar cap gol.

El balanç esportiu del torneig per l’FCBEscola Fukuoka ha estat “magnífic”, segons ha reconegut el director de Projecte Local, Oscar Coca. “Ha estat una molt bona experiència en tots els sentits. Vam gaudir de bon futbol, i ho vam fer en un ambient d'amistat i respecte. Cal felicitar-se per la victòria, però també pel bon comportament i l'actitud al llarg del torneig”, ha afirmat el tècnic.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();