fcb.portal.reset.password

Fotografia de família dels participants a la primera jornada de Lliga de l'FCBEscola Basket | José Luis GM

El quart cap de setmana d’octubre ha estat acompanyat de la celebració de la històrica primera jornada de Lliga de l’FCBEscola Basket. Després de la seva posada en marxa a mitjans del mes de setembre, més de 150 nens i nenes de 4 a 11 anys estan gaudint del seu esport favorit gràcies a l’obertura d’aquesta primera escola poliesportiva del Club.

En aquesta primera jornada, disputada al Centre Esportiu Municipal Arístides Maillol, van celebrar-se un bon nombre de partits amb l’objectiu d’aprendre les regles i la situació de partit entre els diferents equips de les tres categories de promoció que es preparen a les nostres instal·lacions dos cops per setmana. La competició continuarà fins al pròxim mes de juny.

L’FCBEscola Basket està dirigida per Paco Díaz, que lidera un equip format per 12 tècnics, entre entrenadors principals i assistents, i compta amb la supervisió de Nacho Solozabal, que duu a terme les tasques d’assessor esportiu, i també amb l’exjugador Roberto Dueñas i Robert Balaguer, que són els encarregats de controlar la part esportiva i de gestionar les sessions d’entrenaments. 

José Luis GM

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();