fcb.portal.reset.password

El vicepresident de Relacions Internacionals i Institucionals del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, ha fet entrega dels premis del I Concurs Literari de l’FCBEscola de Varsòvia que s’ha celebrat en el marc de la Fira del Llibre de Varsòvia que s’està celebrant en la capital polonesa. 

Aquest concurs literari de l’FCBEscola de Varsòvia ha comptat amb la participació de 60 nens entre 10 i 11 anys, i els relats havien de fer referència a algun jugador de la història del Club.

L’acte del lliurament de premis s’ha celebrat a l’Espai Sofà Literari de l’Estadi Nacional de Varsòvia, que acull la fira literària, i ha comptat amb la participació de Carles Vilarrubí, en representació del Club; Jordi Sierra i Fabra, escriptor català especialitzat en literatura infantil i juvenil; Enric Daví, director del projecte FCBEscola de Varsòvia; i Tomasz Wisniowski, periodista i conductor de l’acte.

Premiats

El primer premi ha estat per Szymon Mlynarcyk, que amb un relat sobre Xavi Hernández anomenat Marzenie (Somiar) ha obtingut el premi d’un viatge a Barcelona, acompanyat d’un adult, amb assistència a un partit i una samarreta signada per Messi, Neymar i Suárez.

El segon premi l'ha obtingut el jove belga Ward Lambrecht, amb The Net Breaker, dedicat a la figura de Paulino Alcántara, que ha rebut de premi una samarreta signada pel trident i unes botes.

El tercer premi ha correspost a un treball sobre Johan Cruyff signat per Stanislaw Bienkowski, que s’ha emportat una samarreta signada. Tots els participants al concurs també han rebut com a deferència per la seva participació un llibre sobre Messi.

El Barça, que ha participat en la mostra literària de la mà de l’Institut Ramon Llull, compta amb una FCBEscola molt important a Varsòvia, amb més de 650 jugadors i 12 equips de categoria aleví, als quals estava destinat el concurs.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();