fcb.portal.reset.password
Nacho Solozabal durant una entrevista amb Barça TV / VÍCTOR SALGADO - FCB

Nacho Solozabal durant una entrevista amb Barça TV / VÍCTOR SALGADO - FCB

L’exjugador del FC Barcelona de bàsquet, Nacho Solozabal, tornarà a tenir un vincle amb el club de la seva vida. L’excapità blaugrana, el mític ‘7’ del Palau, serà el nou assessor esportiu de la primera FCBEscola Basket.

Solozabal es va retirar del bàsquet en actiu l’any 1992, després de gairebé 18 anys al Palau. Per tant, 24 anys després, l’exdirector de joc barcelonista tornarà a tenir una estreta relació amb el Barça, en aquest cas com a assessor esportiu de la primera escola de formació de bàsquet del FC Barcelona.

La presentació, dijous a les 13.00 hores

L’acte de presentació de la nova FCBEscola Basket serà dijous 7 d’abril, a les 13 hores, a la sala de premsa del Palau Blaugrana. L’acte comptarà amb la presència de Joan Bladé, directiu responsable del bàsquet blaugrana; Òscar Grau, director de l’FCBEscola; i el propi Nacho Solozabal, com a assessor esportiu de la nova FCBEscola Basket.

Cal recordar que la Junta Directiva del FC Barcelona va aprovar la creació de la primera FCBEscola Basket el passat dimarts 29 de març. Una escola que es posarà en funcionament a Barcelona i que amplia el projecte de les FCBEscoles que el Club té repartides per tot el món i que fins ara estaven centrades en el futbol.


Nacho Solozabal torna al Barça amb la primera... por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();