fcb.portal.reset.password

Un dels aspirants a formar part de l'FCBEscola Basket durant la prova d'accés | MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dissabte s’han celebrat les primeres proves d’accés per formar part de l’FCBEscola Basket al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ha estat una tarda plena d’il·lusió i d’emocions on 70 nens i nenes, d’entre 6 i 12 anys, han mostrat les seves habilitats en els diferents exercicis que han fet amb els entrenadors i en els partits que han disputat sota l’atenta mirada de l’assessor esportiu de l’FCBEscola Basket, l’exjugador blaugrana Nacho Solozabal.  

Cal recordar que els nens i nenes de 4 i 5 anys formaran part de l’FCBEscola Basket per ordre d’inscripció fins omplir totes les places destinades a la categoria de Preiniciació, que s’entrenarà els divendres per la tarda.

Les properes proves d’accés es faran, també al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el dissabte 30 d’abril i el dissabte 21 de maig. El procés d'inscripció per a les proves d'accés a l'FCBEscola de bàsquet per al proper curs encara està obert. Podeu accedir al formulari a través del següent enllaç.

Apunta't a l'FCBEscola Basket 2016-2017
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();