Els clínics de la Barça Academy van destinats a grups reduïts de jugadors, a partir de 12 persones | ARXIU FCB

ENTRENA COM ELS TEUS IDOLS

Vols viure una experiència única a la teva vida? Els Barça Academy Clínics et permeten sentir-te com un jugador del Barça. Gaudeix de l'oportunitat exclusiva de poder entrenar a les instal·lacions oficials d'entrenament del FC Barcelona, uns terrenys de joc pels quals han passat molts dels teus ídols.

Si vols una informació més detallada o poder resoldre algun dubte, contacta amb Barça Academy Clínics mitjançant el correu: barcaacademy.clinics@fcbarcelona.cat

PER QUÈ ENS POT INTERESSAR PARTICIPAR EN UN BARÇA ACADEMY CLÍNIC?

  • Entrenaments dirigits per tècnics Barça Escola, l’escola esportiva del FC Barcelona
  • Grups reduïts a partir de 12 jugadors (fins a 120)
  • Oberts a tots els col·lectius: equips, empreses, particulars…
  • Fes un Clínic a la teva mida. Escull el nombre de dies i de sessions
  • Oberts a qualsevol edat i nivell
  • Completa l'activitat amb la Camp Nou Experience visitant el Camp Nou i el Museu
  • Vesteix les equipacions oficials Barça Academy Clínics
  • No et preocupis quan hagis de contractar hotels, transport, dinars, entrades per a atraccions a Barcelona…

 

UN DIA

Clínic pensat per condensar l'experiència Barça en un dia. Comença el dia entrenant com un jugador del Barça a les instal·lacions del Miniestadi i realitza una sessió teòrica per a comprendre el club des de dins, després de dinar visita el Museu i l'Estadi Camp Nou.

DOS DIES

Dos dies d'experiència Barça complementant l'entrenament al Miniestadi amb dues sessions teòriques i dues activitats lúdiques, patinatge sobre gel a la pista del FC Barcelona i la visita al Museu i Camp Nou.

SETMANAL

5 sessions d’entrenament i activitats Barça. Sessions teòriques per comprendre el club de manera divertida. Patinatge sobre gel, visita al Camp Nou i al Museu. Sorpresa! La recollida a l'aeroport serà amb el bus del primer equip. A més podràs descobrir la ciutat amb una visita guiada.

SETMANAL DOBLE

Setmana d'immersió a la metodologia Barça amb doble sessió diària. Sessions teòriques per comprendre el club des de dins de manera divertida. Patinatge sobre gel, visita al Camp Nou i el Museu. Viu l'oportunitat d'entrenar a la ciutat esportiva (on entrena el primer equip) i conèixer la Masia. La recollida a l'aeroport serà amb el bus del primer equip. A més podràs descobrir la ciutat amb una visita guiada.